Nailedit i Vasastan

apr 8, 2021 Blogg
Nailedit i Vasastan

Mina naglar var en fullkomlig katastrof och behövde en stor make-over. Jag googlade på Manikyr Vasastan och hittade en nagelsalong som heter Nailedit och fick hjälp av en av deras nagelteknologer. Jag behövde hjälp fort då jag skulle på ett bröllop och behövde vara helt fixad innan dess. Nagelsalongen var så gulliga som lyckades trycka in mig i schemat på en tid som ens fanns tillgänglig.

Hur som helst så blev jag bemött med en fantastisk service och blev till och med bjuden på en handmassage. Detta var exakt vad jag behövde för att lugna nerverna som redan var spända.

Så om ni ska göra en Manikyr i Vasastan så kan jag verkligen rekommendera Nailed it på Torsgatan 57,

// Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *