Pasta från Paganini – Himmelsk

apr 8, 2021 Blogg
Pasta från Paganini - Himmelsk

Om det finns en bättre kombination än pasta och färsk fisk och skaldjur, har jag ännu inte provat det – och om det finns en restaurang i regionen som serverar en sådan maträtt bättre än Paganini i gamla stan har jag ännu inte hittat den.

När du får en av dina maträtter som serveras till perfektion en härlig lördag med din fru och dotter, blir livet inte mycket bättre. Vi gick till den italienska restaurangen och beställde från lunchmenyn, främst för att det verkade löjligt-prisvärt men också för att jag åt med fru Frida, och snart sjuåriga dotter Luna.

Det kunde inte ha gått mycket bättre för vi hade en av våra bästa lunchmåltider på väldigt länge. Stämningen inne på Paganini gör att du omedelbart känner dig mer avslappnad. Vi satt i lite längre in mot en vägg och italiensk musik spelades i bakgrunden. Klyschan av att bli förtrollad bort till Rom var känslan medan vi faktiskt satt mitt i gamla stan. Först var det dags för drycker. Vinet är inte det billigaste men husets egna röda var riktigt gott, Vilket var tur för den var lite billigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *