Begravningsblommor

maj 6, 2021 Blommor

Vad är begravningsblommor?

I modern tid är det nu vanligt att man beställer hela blomsterarrangemanget till begravningen direkt till kyrkan med ett blombud. Att veta vilka blommor man ska köpa till begravningen kan vara lite knepigt för det finns massor av olika sorter och det är inte alltid lätt att veta vilken sort som ska vara vart.

Den vanligaste sorten är begravningskrans och det är det största blomsterarrangemanget man brukar köpa, sen har vi kistbukett med övrig kistdekoration. Kistbuketten är en bukett som kan ligga platt på kistan. Sorgbukett är också en vanlig variant man brukar ta med sig till begravningar, denna kan man lägga på kistan när man tar sitt sista farväl.

Så här beställer du blommor till begravning

Det är enkelt att beställa blommor till begravning man går endast in på sitt favorit blombuds hemsida och klickar på fliken ”begravningsblommor” därefter väljer du vilket blomsterarrangemang du vill ha och lägger denna i varukorgen. Tänk på att du kan lägga till särskilda önskemål vid beställningen som till exempel byta färg på en blomma eller ändra formen.

Välj sedan att beställa direkt till kyrkan, vanligt är att man tar ungefär 1 tim innan ceremonin ska börja så man hinner fixa och trixa lite med blommorna. Kom ihåg att beställa minst 3 dagar innan ceremonin ska börja då dessa typer av blomster hantverk vanligtvis tar lite längre än en vanlig blombukett gör.

Fördelar med att beställa blommor till ceremonin

Främsta fördelen med att beställa begravningsblommor via ett blomsterbud är att du får tillgång till ett stort urval av blommor och kan enkelt välja ut ett komplett begravningsarrangemang enkelt, smidigt och snabbt. Man kan också väldigt lätt redigera sin order och lägga egna önskemål på hur man vill ha blommorna.

Rådgivning finns alltid tillgänglig, om du är osäker på vad du vill förmedla för känsla så kan du förklara för floristen ungefär vad du är ute efter så kan floristen sköta resten.

lista på fördelar

  • Stort sortiment
  • Säkra & trygga blombud
  • Möjlighet till rådgivning
  • Bra överblick
  • Leverans 1 tim innan begravning

information om begravningsblommor

Det finns en hel drös med olika begravningsblommor och nedan listar vi lite information om hur många det finns av alla sorter, så ni kan få en hum av hur mycket ni har att välja emellan.

Sorter av begravningsblommorAntal
Begravningskrans:50st
Sorgbukett:67st
Kistdekoration:44st
Handblomma:55st
Urnbukett:26st
Urnkrans:19st
Information om begravningsblommor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *